Zašto CALGEL?

Najuspešniji soak off gel na tržištu od 1981.godine, Calgel predstavlja revolucionarni gel u više od 120 boja. Takođe, Calgel je jednofazni gel tako da vam nisu potrebni primer, builder niti završni gloss gelovi. „Natural clear“ gel zamenjuje sve navedene gelove i to u jednom jedinom sloju.

Sa Clear soak off gelom takođe radite ekstenzije i nadogradnju. Bilo da stavljate boju na prirodne nokte ili radite ekstenzije i ugradnju, nokti izgledaju prirodno.

Calgel je tzv. mekani gel sistem koji je blag prema prirodnim noktima, koji ne sadrži metilne i akrilne kiseline i time ih ne oštećuje. Takođe, Calgel kao soak off gel ne koristi klasične metode turpijanja za skidanje gela, a poznato je da turpijanje i traje i oštećuje nokte.

Mnoge su prednosti Calgela a mi ćemo vam navesti neke od njih:

Razvijen je u skladu sa Eco standardima i ne sadrži metilne i akrilne kiseline,

Skidanje gela po soak off principu, bilo da skidate gel sa prirodnog nokta, boju, ekstenziju ili tipsu,

Zaboravite na primer, builder ili završni gel. Calgel nudi jedan jedini gel (Clear gel) nezavisno od toga da li radite french manicure, ekstenizije ili nadogradnju,

Kako nema turpijanja, nema ni prašine,

Tanak i prirodan izgled nokta,

Nokti su fleksibilni i ne lome se,

Polimerizacija clear gela samo 30 sekundi,

Gelovi su samonivelirajući – Self leveling,

Proizvod nije testiran na životinjama,

Ne prouzrokuje gljivice,

Dozvoljava prirodnom noktu da „diše“, da obavlja svoju prirodnu funkciju, i mnoge druge.

Ako želite da budete lideri na tržištu i ako želite da se pridružite Calgel porodici, kontaktirajte nas. Doći ćemo kod vas i prezentovati vam Calgel proizvode. Uz naš sertifikat koji dobijate nakon obuke, preostaje vam samo da
OBOJITE SVOJ SVET!!!
Nemojte čekati, budite među prvih 50 polaznika koji će dobiti besplatne obuke.