O CALGELU

Calgel gelovi razvijeni su još davne 1981.godine a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu postali su najuspešniji soak off gelovi na tržištu. Uverite se i sami zašto!

Šta je to Calgel?

Calgel je dizajniran u cilju očuvanja prirodnih noktiju. Ako tražite proizvod koji ne samo da štiti, već i poboljšava stanje prirodnog nokta, onda je ovo pravi proizvod za vas.

Calgel omogućava rast prirodnog nokta uz predivan izgled, dugotrajnost i sjaj. Svojim Soak off  sistemom uklanjanja gela, bez oštećenja prirodnog nokta, Calgel je stekao jaku reputaciju na samom početku. Calgel ostaje jedini, ORIGINALNI jednofazni soak off gel. 

Jednofazni gel

Ovaj jedinstsveni sistem nudi Clear gel koji se koristi kao gradivni gel za formiranje oblika kao i za izlivanje noktiju na željenu dužinu, bez upotrebe prajmera, baznih gelova i završnih gelova.

Dostupni u preko 120 boja, Calgel gel u boji takođe se nanosi direktno na prirodni nokat. Kako se sa samo dva namaza gela u boji završava tretman, naši tretmani se često nazivaju “Ekspresni manikir”. Neki tehničari nakon gela u boji praktikuju nanošenje i Clear gela kao završnog, ukoliko žele da dodatno osiguraju nokat ili ukoliko žele da izvuku savršenu c-krivu.

Fleksibilnost

Calgel je izuzetno otporan. Njegova snaga je u fleksibilnosti. Amortizuje povrede prirodnog nokta, uklanjajući rizik od odlamanja ili pucanja.

Nanošenje Calgelovog Clear gela pre ugradnje tipsi pruža dodatnu zaštitu i stabilnost prirodnom noktu.

Bolje za vaše nokte

Calgel je “meki” gel što znači da propušta vlagu i vazduh kroz sebe, tako da prirodni nokti ne dehidriraju, ne listaju se  i ne kidaju nakon dužeg nošenja. Posebno je važna njegova propustljivost vlage, pošto je poznato da zadržavanje vlage predstavlja odličnu podlogu za razvoj gljivičnih infekcija na noktanoj ploči.

Zbog navedenih karakteristika Calgel gelove možete nanosti dugi period bez pravljenja pauzi između tretmana.

Mogućnosti dopune

Jedinstvena prednost Calgela u vidu mogućnosti dopunjavanja gela omogućava promenu boje iz svetlije u tamniju nijansu, pružajući potpuno novi izgled bez potrebe uklanjanja postojećeg gela.

Mogućnost promene boje

Jedan vid samostalne dopune, odnosno korekcije gela i menjanje boje bez odlaska u kozmetički salon jeste upotreba naših lakova u boji preko Clear gela ili gela u boji. Lakovi se uklanjaju sa Cleanse rastvorom (naš odstranjivač laka bez acetona). Ne postoji restrkcija u menjanju boje u odnosu na postojeći gel. Gel je tu da vam štiti prirodni nokat a i zahvaljujući njemu, naneti lak će vam trajati duže.

Soak off

Kada se Clagel pravilno i bezbedno ukloni, prirodni nokat ostaje čist i neoštećen.

Proces uklanjanja uklučuje postavljanje malih tupfera (pamučne vune) natopljenih našim Soak off rastvorom preko gela. Vrh prsta se uvija u našu Soak off foliju. Gel se odiže od nokatne ploče. Tupferi stoje oko 10 minuta, uklanjaju se, a gel se nežno skida bez upotrebe oštrih predmet, električnih ili običnih turpija (može drvenim štapićem).

Stanje prirodnog nokta biva poboljšano. Nokat ostaje kvalitetan i hidriran.

Ako želite da budete lideri na tržištu i ako želite da se pridružite Calgel porodici, kontaktirajte nas. Doći ćemo kod vas i prezentovati vam Calgel proizvode. Uz naš sertifikat koji dobijate nakon obuke, preostaje vam samo da
OBOJITE SVOJ SVET!!!
Nemojte čekati, budite među prvih 50 polaznika koji će dobiti besplatne obuke.