Čarobni IZ Clear gel je definitivno zvezda Calgela. Radi se o jednofaznom, mekom gelu koji služi za ojačavanje prirodnih noktiju, izlivanje noktiju na šablonima i izradu tipsi. Ono što ga čini čarobnim jeste to što se uklanja soak off tehnikom. Takođe, u izradi se koristi isključivo on. Nema baze, drugih gradivnih ili završnih gelova, niti primera. Nanosi se direktno na prirodan nokat.

Calgel colour gelovi (trajni lakovi) dostupni u preko 120 boja, nisu ništa manje atraktivni. Takođe jednofazni, meki gelovi, punog colorita, nanose se direktno na nokatnu ploču, takođe bez upotrebe primera, baza i gradivnih gelova. Paletu raspoloživih boja možete pogledati ovde.

Kompletnu paletu Calgelovih colour gelova možete videti na linku http://calgel.co.uk/nail-styler. Obavestite nas o vašim favoritima i  mi ćemo ih učiniti dostupnim.

Calgel vam nudi i profesionalne lakove širokog spektra boja. Paletu raspoloživih boja možete pogledati ovde.

kompletnu ponudu nail art MATERIJALA MOŽETE POGLEDATI ovde.

 

Prateće proizvode i opremu možete pogledati u katalogu.

Poručivanje naših proizvoda možete vršiti elektronskim putem, tako što porudžbinu pošaljete na e mail adresu prodaja@calgle.rs.

Dostavu vršimo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Za sva dodatna pitanja, utiske i sugestije, stojimo vam na raspolaganju.

Vaš CALGEL!

 

 

Ako želite da budete lideri na tržištu i ako želite da se pridružite Calgel porodici, kontaktirajte nas. Doći ćemo kod vas i prezentovati vam Calgel proizvode. Uz naš sertifikat koji dobijate nakon obuke, preostaje vam samo da
OBOJITE SVOJ SVET!!!
Nemojte čekati, budite među prvih 50 polaznika koji će dobiti besplatne obuke.